Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zarco prepričljivo najhitrejši
VN Emilije-Romanje: 1. Trening
Zarco prepričljivo najhitrejši
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.10.2021 11:20

Izkušeni dirkač iz ekipe Pramac Ducati blestel na razmočeni italijanski stezi.

Matic Kovačič

V hladnih in zelo mokrih razmerah, ki so pričakale dirkače razreda MotoGP na dirkališču v Misanu, se je najbolje znašel Francoz Johann Zarco, ki je bil s časom 1:42.374 več kot 1.4 sekunde hitrejši od konkurence. Marc Marquez je prvi trening končal na drugem mestu, tretji pa je bil Ducatijev tovarniški dirkač Jack Miller.

Tik za Millerjem se je na končno četrto mesto uvrsti drugi dirkač ekipe Pramac Jorge Martin, v zadnjih trenutkih treninga se je na peto mesto prebil Yamahin tovarniški dirkač Franco Morbidelli, na šestem mestu pa je kljub padcu tri minute pred koncem zaključil drugi tovarniški Ducatijev dirkač Francesco Bagnaia.

Tekom treninga večkrat vodilni Miguel Oliveira je na koncu zaključil kot sedmi, tik za njim pa sta se zvrstila oba dirkača ekipe Tech3, saj sta bila Danilo Petrucci na koncu osmi, Iker Lecuona pa deveti. Deseterico je zaključil Joan Mir na Suzukiju.

Omeniti velja še predstavi Valentina Rossija, ki je zadnji domači vikend v karieri začel s dvanajstim mestom, in vodilnega v skupnem seštevku Fabia Quartarara, ki se v danih razmerah ni znašel najbolje in trening zaključil na osemnajstem mestu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija