Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Razgatlioglu slavil drugič ta vikend
VN Argentine - Superpole Dirka
Razgatlioglu slavil drugič ta vikend
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.10.2021 17:39

Tovarniški dirkač Yamahe ubranil vse zagrizene napade Scotta Reddinga in še povečal prednost v skupnem seštevku.

Matic Kovačič

Zmagovalec 10 krogov dolge šprint dirke v Argentini, ki bo določila prve tri štartne vrste za popoldansko drugo daljšo dirko, je ponovno postal turški tovarniški dirkač Yamahe Toprak Razgatlioglu, ki pa se je moral za zmago precej potruditi, saj ob koncu Scott Redding na drugem mestu zaostal le za 0.046 sekunde, na tretjem mestu pa je z zaostankom 3.4 sekunde za zmagovalcem skozi cilj pripeljal Jonathan Rea na Kawasakiju.

Axel Bassani je kljub zelo slabemu štartu, po katerem je izgubil kar nekaj mest, do konca dirke prišel do četrtega mesta, dve sekundi za Reo in tri sekunde pred Michaelom van der Markom na BMW-ju, medtem ko je Andrea Locatelli s šestim mestom zaključil prvo šesterico.

Najhitrejši na jutranjem ogrevanju Garrett Gerloff je na šprint dirki končal na sedmem mestu in tik za Locatellijem ter šest desetink pred drugim tovarniškim dirkačem Ducatija Michaelom Rinaldijem, zadnjo točko za deveto mesto in zadnje mesto v tretji štartni vrsti pa je osvojil Alex Lowes na drugem tovarniškem Kawasakiju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija