Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Kaotično dirko dobil Guevara
Moto3 Austin - Dirka
Kaotično dirko dobil Guevara
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.10.2021 19:27

Dvakrat prekinjeno dirko razreda Moto3 dobil novinec iz ekipe GasGas.

Matic Kovačič

Zelo kaotično dirko razreda Moto3, ki je bila končana po samo sedmih krogih v originalnem štartu zaradi dveh rdečih zastav, prva rdeča zastava je bila razstavljena zaradi padca Filipa Salača v 11.ovinku, druga pa tri kroge po ponovnem štartu zaradi padca Andree Migna, Jeremyja Alcobe in Pedra Acoste na najhitrejšem delu steze, je na koncu dobil 17-letni Španec iz ekipe Gaviota Aspar Izan Guevara. Na drugem mestu je končal Italijan Dennis Foggia, tretji pa je končal Škot John McPhee, obveljali so namreč rezultati izpred prve prekinitve.

Tako je dirko na četrtem mestu končal najhitrejši po kvalifikacijah Jaume Masia, Deniz Oncu je na koncu zaključil kot peti, Jeremy Alcoba je na svoj račun vpisal šesto mesto, na sedmem je tako končal Darryn Binder, vodilni v skupnem seštevku je svojo prvo ameriško dirko končal kot osmi, deseterico pa sta zaokrožila Tatsuki Suzuki na devetem in Andrea Migno na desetem mestu.

Med dobitnike točk so se uspeli uvrstiti še Stefano Nepa na enajstem mestu, Romano Fenati je bil dvanajsti, Ayumu Sasaki je dirko končal kot trinajsti, štirinajsto mesto je na svoj račun vpisal Xavi Artigas, zadnjo točko pa je na svoj račun vpisal Niccolo Antonelli.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija