Lowes do petega pola v sezoni Lowes do petega pola v sezoni Moto2 Aragon - Kvalifikacije
11.09.2021 16:24 Matic Kovačič

Britanec s polom napovedal željo nadaljevati izjemno statistiko, ki jo ima v Aragonu.

Jutrišnjo dirko razreda Moto2 bo iz prvega štartnega mesta začel Britanec Sam Lowes, ki je bil s časom 1:51.778 za skoraj tri desetinke hitrejši od konkurence in bo tako na najboljši možen način lovil še svojo četrto zmago na španskem dirkališču. Da mu zagotovo ne bo lahko, sta poskrbela oba dirkača ekipe Red Bull Ajo, saj sta Remy Gardner in Raul Fernandez v zadnjih trenutkih kvalifikacij zasedla drugo in tretje mesto ter zapolnila prvo štartno vrsto.

Iz druge štartne vrste bodo tako dirko začeli Hector Garzo, Ai Ogura in Albert Arenas, ki je bil s šestim mestom najboljši dirkač, ki ne sedi na Kalexovem motorju. Ta vikend sicer zelo hitri Jorge Navarro bo dirko po malo ponesrečenih kvalifikacijah začel iz začetka tretje vrste, kjer bo imel družbo tudi dveh Italijanov Fabia Di Giannantonia in Marca Bezzecchija.

Četrta štartna vrsta bo obarvana povsem v španske barve, saj bodo iz nje dirko pričeli Marcos Ramirez, Aron Canet in Augusto Fernandez, iz pete vrste se bodo v preizkušnjo pognali Xavi Vierge, Nicolo Bulega in Marcel Schrotter, iz šeste pa bodo začeli Tom Luthi, Fermin Aldeguer in Joe Roberts.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam