Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Foggia ponovno zmagal doma
Moto3 Misano - Dirka
Foggia ponovno zmagal doma
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.09.2021 12:15

Dirka v najšibkejšem razredu največ veselja prinesla domači publiki.

Matic Kovačič

Potem, ko je že kazalo da bo Romano Fenati zelo zanesljivo dobil domačo dirko, se je zgodilo nepredstavljivo in izkušeni Italijan je zaradi padca 10 krogov pred koncem odstopil. Dano situacijo je najbolje izkoristil dirkač ekipe Leopard Dennis Foggia in tako slavil drugič zapored, za popolno domače slavje pa sta poskrbela še Niccolo Antonelli in Andrea Migno s drugim in tretjim mestom.

Na četrtem mestu je dirko zaključil Sergio Garcia in tako ni v popolnosti izkoristil slabše dirke Pedra Acoste, hkrati pa je končal manj kot sekundo pred Jaumejem Masio, medtem ko je Darryn Binder dirko zaključil na zelo osamljenem šestem mestu.

Acosta je slabšo dirko zanj končal na sedmem mestu in močno omejil potencialno škodo v prvenstvu, Carlos Tatay se je uvrstil tik za njim na osmo mesto, kot deveti je končal domačin Stefano Nepa, deseterico pa je tokrat zaključil Japonec Ayumu Sasaki.

Med dobitnike točk so se na današnji dirki uvrstili še Riccardo Rossi na enajstem mestu, Izan Guevara na dvanajstem, John McPhee je tokrat končal kot trinajsti, zadnji dve mesti med dobitniki točk pa sta si zagotovila še Japonca Kaito Toba in Tatsuki Suzuki.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija