Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Raikkonenove težave so prioriteta
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.03.2014 18:30

Rdeči so povedali, da je reševanje težav, ki preprečujejo Raikkonenu razviti potencial, glavna naloga.

Artur Švarc

Raikkonen je imel težak prvi dan, na drugem treningu je za Alonsom zaostal za 8 desetink. Šef Ferrarija Stefano Domenicali je povedal, da mora ekipa zdaj hitro ukrepati in pomagati Fincu.

»Prepričati se moramo, da vse reči, ki še niso rešene, ne samo na Kimijevi strani, rešimo kar se da hitro, saj je konkurenca močna, časa pa ni na pretek. Dirkač ni težava, prepričan sem, da bosta oba lahko obvladala razmere na najboljši možen način, še vedno pa ostaja veliko dela.«

Domenicali sprejema, da Ferrari ta hip ni najhitrejši, a verjame, da imajo veliko opcij, kako najti manjkajočo hitrost na naslednjih dirkah.

»Kar moramo storiti je, da delamo na stvareh, ki jih poznamo. Moramo napredovati in tako to je. Imamo veliko reči, ki jih moramo testirati in primerjati pri obeh dirkačih, a to je del običajnega programa. Po mojem mnenju so nekatere ekipe danes malo skrivale svoj potencial. Jutri bodo razmere drugačne.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija