Foggia dobil tretji trening Foggia dobil tretji trening Moto3 Assen - 3.Trening
26.06.2021 10:21 Matic Kovačič

Dirkač ekipe Leopard dobil trening poln padcev.

Foggia se je do prvega mesta uspel prebiti ob pomoči časa 1:41.734, kar je bilo 0.051 sekunde hitreje od drugo uvrščenega Romana Fenatija in 0.401 sekunde hitreje od tretjega Sergia Garcie.

John McPhee se je s krogom 1:42.226 povsem na koncu prebil na četrto mesto, zaostal pa je 0.492 sekunde za vodilnim ter bil samo 5 tisočink pred petim Denizom Oncujem, ki je sam bil 7 tisočink pred dirkačem Avintie Elio Bartolinijem.

Tudi sedmo mesto je šlo v roke dirkača Avintie, saj je tam z zaostankom 0.550 sekunde pristal Niccolo Antonelli, tik za njim se je z zaostankom 0.564 sekunde uvrstil Jeremy Alcoba. Deveto mesto je šlo v roke Kaita Tobe, zadnje mesto v deseterici pa si je pridirkal Gabriel Rodrigo, ki je padel v drugem ovinku po koncu treninga.

Mesto v drugi kvalifikacijski skupini so si zagotovili še Pedro Acosta, ki je ob koncu treninga grdo padel v zadnji šikani, Darryn Binder, ki je tekom treninga padel v sedmem ovinku, Andrea Migno in Tatsuki Suzuki, ki je tako kot Binder na treningu padel v sedmem ovinku.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam