Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Trulli: Red Bull bi lahko odpisal sezono 2014
Dirke koristiti le kot testiranja
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.03.2014 10:50

Nekdanji voznik formule ena Jarno Trulli vidi za ekipo Red Bull črni scenarij. Moštvo ima veliki zaostanek in bi lahko v letošnji sezoni že zelo zgodaj sprejeli odločitev, da se pripravijo na sezono 2015.

Artur Švarc

Ali se je sezona 2014 za Red Bull končala še preden se je začela? Po mnenju nekdanjega voznika formule ena Jarna Trullija, ne gre izključiti, da bi se lahko Red Bull, če se izkaže, da je ubranitev naslovov izven dosega, zelo zgodaj osredotočil že na prihodnjo sezono. Vendar pa Trulli ne želi prehitro odpisati ekipe iz Milton Keynesa.

"Red Bull je storil napako pri dizajnu novega dirkalnika, toda prepričan sem, da bodo to odpravili," je Trulli pojasnil za italijanski časnik Il Giornale. "Trenutno beležijo velik zaostanek za največjimi tekmeci in postavlja se vprašanje, če in kako hitro bodo lahko nadoknadili ta zaostanek."

Italijan je prepričan, da bi lahko Red Bull pohitel z razvojem dirkalnika prihodnje sezone in letošnje dirke koristil kot testiranja, da bi novo sezono pričeli s prednostjo. Trulli negativno gleda tudi na novo formulo ena. "Obožujem, če lahko voznik celotno dirko s svojim dirkalnikom vozi na limitu. Varčevanje z gorivom nima kaj iskati v tem športu."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija