Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nurburgring kmalu z ameriškimi lastniki
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.03.2014 11:01

Slovita Nordschleife je pred časom zašla v hude finančne težave, tudi država ne stoji več ob strani, zato so tuji investitorji edina rešitev.

Artur Švarc

Ameriško podjetje HIG Capital je tik pred podpisom pogodbe, saj naj bi imel največ možnosti in dober poslovni načrt proti neposrednemu konkurentu Capriconu, govori pa se, da je bilo v igri še eno ameriško podjetje. Celo Bernie Ecclestone je pred časom že nakladal, da bo kupil Nurburging, vendar se je to izkazalo zgolj za PR pravljico. HIG Capital iz MIamija še ni uradno potrdilo nakupa, vendar njihov dogovor dokazuje več rečim tudi zapis v nemškem komercialnem registru prek njihove nemške veje iz Hamburga. HIG Captial je za Nurburgring ponudil nekje med 60 do 70 milijoni evrov, posel pa vključuje poleg steze tudi blagovno znamko, hotele in zabavni park.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija