Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Vespa praznuje 75. rojstni dan
Jubilej
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.03.2021 00:02

Kupcem so ob jubileju pripravili posebno ponudbo.

Urša Prosenjak

Vespa letos praznuje visok jubilej – 75 let obstoja. Od svojega nastanka leta 1946 je do danes postala brezčasna ikona, simbol sodobnega življenja, stila in tehnologije. Ob častitljivem rojstnem dnevu je italijanska znamka pripravila posebno serijo modela Primavera in GTS, poimenovali pa so jo Vespa 75th.

Unikatno ponudbo je Vespa predstavila na svoji spletni strani in družabnih omrežjih. Model Primavera bo v posebni izdaji na voljo v 50-, 125- in 150-kubični različici, GTS pa s 125- in 300-kubičnim motorjem. Jubilejna serija bo imela posebno barvo Giallo 75th, zasnovano posebej za to priložnost, gre pa za sodobno interpretacijo barv iz štiridesetih let prejšnjega stoletja. Na stranskih panelih in prednjem blatniku vidimo številko 75 v temnejšem odtenku. Retro videz dopolnjuje še usnjen sedež in številne kromirane okrasne podrobnosti.

Kot se spodobi za Vespo, ki je v času svojega nastanka poosebljala sodobno življenje, je jubilejna izdaja opremljena z najsodobnejšo tehnologijo. Ima barvni 4,3-palčni TFT zaslon, popolnoma digitalna instrumentna plošča pa izkorišča vse možnosti Vespinega MIA sistema za povezovanje s pametnimi napravami.

Pri Vespi pa so poskrbeli še za dodatek italijanske elegance za kupce posebne izdaje. Ob nakupu bodo prejeli še paket dobrodošlice, ki med drugim vsebuje svilen šal in retro tablico Vespa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija