Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
BMW Motorrad se odpoveduje klasičnim salonom
Odločitev
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.01.2021 07:10

Kot pravijo je prišel čas streznitve, zato je njihova prihodnost predstavljanja novih produktov bolj ali manj samo še digitalna.

Peter Pirkovič BMW

To v praksi pomeni, da se motociklističnih salonov tipa EICMA v Milanu ali Intermot v Kolnu, v prihodnje ne bodo več udeleževali, kar je zagotovo prvi resen signal, da bi tako velike prireditve čez čas povsem zamrle. Bavarcem bo v prihodnje zagotovo sledila še katera druga znamka, saj se nenazadnje vsi soočajo z rezanjem marketinških proračunov (vložek denarja v takšne velike salone je vsako leto predstavljal velik finančni zalogaj), to pa rojeva povsem nove strategije. Kot so napovedali bodo vse novosti v prihodnje še naprej predstavljali le na digitalen način, preko različnih spletnih kanalov, ne bodo pa se odpovedali lokalnim promocijskim dogodkom. Ti so mnogo cenejši in vključujejo pristnejši stik s potencialnimi kupci, saj jim, za razliko od velikih salonov, kjer motocikel obiskovalci lahko le vidijo, ponudijo testno vožnjo. Efekt je v takem primeru precej večji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija