Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Brez gledalcev, a vendarle
GHD Ilirska Bistrica
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.08.2020 15:51

Pred vrati je že 26. izvedba GHD v Ilirski Bistrici. Tokrat se nam obeta najbolj nenavadna izvedba doslej. Po svetu namreč še vedno lomasti zloglasni kitajski batman virus.

Zaradi prepovedi potovanj tujih državljanov v Slovenijo so se morali dirki žal odpovedati hrvaški in češki vozniki ter marsikateri drugi znanec bistriške dirke. Večina italijanskih voznikov pa bo isti vikend raje vozila domače prvenstvo. Kljub vsem oviram je organizator dobil 101 prijavo. Prvi dirkači pa tudi že prispeli v Ilirsko Bistrico.

Manjše število prijav v primerjavi s preteklimi leti je organizatorja prisililo tudi v spremembo urnika tekmovanja. Letos bo kot v starih časih, verifikacija in tehnični pregled v soboto, v nedeljo v dopoldanskem času pa dva treninga, popoldne po uradni otvoritvi pa še dve tekmovalni vožnji.

Bodo pa tokrat boksi žal ostali zaprti za javnost. Kar pa še najbolj boli, je omejitev NIJZja na 500 gledalcev, kar pomeni, da bo na 5-kilometrskem odseku do Šembij 1 gledalec na 10 metrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija