Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ruski olimpijci so poleg denarnih nagrad, dobili še 45 prestižnih Mercedesov
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.02.2014 10:09

Ruski premier Dmitrij Medvedjev je bogato nagradil ruske športnike, ki so na nedavnih olimpijskih igrah osvojili kolajno.

Artur Švarc

Njihovi športniki so osvojili 13 zlatih, 11 srebrnih in 9 bronastih medalj, kar v denarju pomeni, da so zlati olimpijci dobili 120 tisoč dolarjev nagrade, srebrni 76 tisoč dolarjev in bronasti 52 tisoč ameriških zelencev. A to še ni vse. Na sprejemu najboljših športnikov, je ruski premier delil tudi ključe prestižnih Mercedesov. Zlati so dobili GL-a, srebrni ML-a, bronasti pa GLK-ja. Skupno so za olimpijce kupili kar 45 Mercedesov.

Med prejemniki so tudi dve mladoletnici, 15-letna Julija Liptniska in 17-letna Adelina Sotnikova (umetnosti drsalki), ki svojega avtomobila ne bosta mogli voziti. A Medvedjev je težavo hitro rešil. Obema je dodelil voznika, ki ju plača država.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija