Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Pet nivojev opreme za bolj in manj zahtevne voznike
Nissan Juke
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.03.2020 12:35

Novi Nissan Juke ponuja vozniku pet različnih paketov opreme, od osnovne različica Visia, do najdražje N-Design, ki vključuje največ dodatne opreme.

Urša Prosenjak

V osnovnem paketu opreme Visia velja izpostaviti asistenčne sisteme kot so aktivni nadzor poti, inteligentno opozorilo o zapustitvi voznega pasu, inteligentno zaviranje v sili s prepoznavo pešcev in kolesarjev in prepoznavanje prometnih znakov. Za udobje potniške kabine poskrbijo ambientalna osvetlitev sredinske konzole in monomorfni športni sedeži.

Acenta dodaja opremi Visie še kamero za pomoč pri vzvratni vožnji, 8-palčni infotainment, apple car play in android auto.

Nivo opreme N-Connecta, ki smo ga preizkusili tudi mi, omogoča poleg naštetega tri načine vožnje, ima pa še elektronsko ročno zavoro s funkcijo auto hold, parkirni senzorji zadaj, potovalni računalnik s 7-palčnim zaslonom in storitev Nissan Connected Services. Nekoliko več razkošja ponuja tudi potnikom na zadnjih sedežih, saj jim je na voljo USB vhod.

Tekna ponuja sistem samodejne vožnje Propilot, 360-stopinjski pogled okrog vozila s štirimi kamerami, sistem za zaznavanje vozil v mrtvem kotu in gretje sedežev.

Z najvišjim nivojem opreme N-Design poleg vsega naštetega dobi kupec še serijsko vključeno dvobarvno kombinacijo zunanjosti.

Novi Nissan Juke sicer ne ponuja izbire motorja, na voljo je le litrski turbo bencinski trivaljnik, vendar pa lahko pri vseh nivojih opreme kupec izbira med ročnim ali avtomatskim menjalnikom. Za najcenejšo različico Visia z ročnim menjalnikom je brez dodatne opreme in brez popustov potrebno odšteti 17.550 evrov, najdražja pa je različica N-Design z avtomatskim menjalnikom, ki stane 24.740 evrov.

 

 

 

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija