Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Več kot 300 litrov za prtljago
Peugeot 208
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.02.2020 12:49

Nobenega dvoma ni, da v Peugeotu 208 udobno potujemo, kar pri malčkih segmenta B ni vedno samoumevno. Določen del pa k udobju prispeva tudi možnost prevažanja prtljage.

Urša Prosenjak

Prtljažnik našega malčka odpremo na povsem klasičen način s pritiskom na gumb na vratih pod napisom, na notranji strani vrat pa najdemo dve "kljuki" za lažje zapiranje. 

Med talno oblogo in polico prostora za 311 litrov prtljage, dodatnih 95 litrov prostora pa se skriva v udrtem delu pod dnom, kjer je sicer še komplet za začasno popravilo pnevmatike. To sicer ni ravno ogromno, še vedno je nekoliko manj, kot ponujajo nekateri tekmeci, vendar pa je kar nekaj litrov prostora več, kot jih je imel predhodnik.

Dovolj prostora je, da iz trgovine pripeljemo malo večji nakup, zlahka pa v prtljažnik naložimo tudi pripomočke za aktiven dan v naravi. Še več, prostora je dovolj tudi za osnovno opremo, ki jo štirje ljudje potrebujejo za enotedenske počitnice. Ob strani prtljažnika je elastičen trak za pomoč pri pritrditvi določenih premetov, ob pobiranju stvari iz prtljažnika pa nam bo v pomoč tudi osvetlitev.

Če nam je 311 litrov prostora vseeno premalo, še posebej v primeru, ko želimo prepeljati tovor večjih dimenzij, pa se izkaže za zelo uporabno tudi deljiva zadnja klop, saj lahko sedeže podremo in tako prtljažni prostor znatno povečamo.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija