Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Renault bo do Avstralije pripravljen
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.02.2014 13:57

Francoski proizvajalec verjame, da bodo težave do prve dirke odpravljene.

Artur Švarc

Prva dva testa sta bila  za Renault in njegove ekipe pravi pekel z rednimi težavami s pogonskim sklopom. A Renaultov operativni šef Remi Taffin meni, da so z napredkom že pokazali, da so lahko do Avstralije težave preteklost.

»Še vedno imamo dovolj manevrskega prostora, da bo vse skupaj delovalo s polno močjo, ko bomo prišli v Melbourne,« je povedal Taffin.

»Imamo jasno začrtan plan do takrat, ne vemo pa še, kako močni bomo. Če pogledate, kje smo bili tri tedne nazaj in kje smo zdaj – če nam bo enak korak uspel še do Melbourna, bomo zadovoljni.«

Taffin verjame, da je kljub težavam, ki so prejšnji teden v Bahrajnu doletele Red Bull, Lotus, Toro Rosso in Catrham, večina težav za njimi.

»Daleč smo od tistih začetnih težav, večina je odpravljena, nekaj jih še ostaja. Zdaj lahko začenjamo sestavljati programe in preizkušati nastavitve. Dobro napredujemo, lahko prečrtamo vsako postavko na seznamu. Iz tovarne imamo dovolj podpore, pomagajo nam tudi ekipe. Ko bodo težave odpravljene, zelo blizu smo do tu, lahko gremo dalje.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija