Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Lastnike Caddyjev pri Volkswagnu kličejo na servis, tudi v Sloveniji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.02.2014 13:20

Nemci sporočajo, da so pri vozilih Caddy ugotovili napako, zato bodo na predčasni servis vpoklicali več kot pol milijona vozil. V Slovenji je takšnih 2059.

Artur Švarc

Pri vozilih iz modelske serije Caddy tretje generacije z zadnjimi dvižnimi vrati, ki jo izdelujejo od leta 2003, so kroglični sorniki, na katerih so na vozilo pritrjeni plinski blažilniki vrat, lahko poškodovani. V okviru globalne pozivne akcije bo izvedena montaža novih pritrdilnih elementov za plinske blažilnike. Ta ukrep preprečuje, da bi se zadnja dvižna vrata nenadzorovano zaprla, če bi kroglični sornik popustil.

V akcijo je na globalni ravni zajetih približno 589.000 vozil Caddy (v Nemčiji 284.000 vozil), izdelanih od novembra 2003 do januarja 2013, z zadnjimi dvižnimi vrati (ne pa s krilnimi vrati, ki imajo stransko pritrditev).

V Sloveniji je prizadetih 2059 vozil. Lastniki vozil, ki so zajeta v akciji, bodo ustrezno obveščeni in povabljeni na pooblaščeni servis Volkswagen.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija