Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Glavna težava leži pri Renaultu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.02.2014 13:05

Glede na to, da se s tehničnimi težavami soočajo vsa moštva z Renaultovimi motorji, je Dr. Helmut Marko prepričan, da za njihove težave niso krivi sami, temveč njihov dobavitelj motorjev.

Artur Švarc

Moštvo Red bull dobra dva tedna pred začetkom sezone nedvomno ne more biti zadovoljno. Po dveh ciklusih testiranj se je namreč njihov dirkalnik, RB10, soočil s precejšnjim številom tehničnih težav, zaradi katerih so uspeli do zdaj prevoziti samo 720 kilometrov. Za primerjavo, Mercedesu jih je uspelo prevoziti kar 3000, manj kot Red bull pa sta prevozili samo moštvi Lotus in Marussia. In kje tiči razlog za? Dr. Helmut Marko meni, da je glavni krivec kar njihov dobavitelj motorjev: ''Sicer ni še nič izključenega, a glavna težava leži pri Renaultu. To namreč ni doletelo samo moštva Red bull, temveč vsa Renaultova moštva. Gre pa za več stvari, ki so tako zakomplicirane, da jih je težko razložiti v dveh stavkih.''

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija