Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Preložena premiera: popravki v zadnjem trenutku za Audi A4 in Q7
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.02.2014 09:23

Očitno so pri Audiju ocenili, da oblika novega A4 in Q7 ne bo dovolj dobra, zato so prestavili premiero, ki bi se morala zgoditi v letošnjem letu.

Artur Švarc

Ker so ocenili, da je potrebno narediti nekaj oblikovnih modifikacij na zunanji podobi pri obeh modelih in popravke na nekaterih elektronskih sistemih, je premiera nove generacije avtomobilov preložena na prihodnje leto. To bo sicer za seboj potegnilo nekaj milijonov evrov dodatnih stroškov, a ko je v igri pozicija modelov in priljubljenost med kupci, ki prinaša dobiček tovarni, dodatni razvojni stroški niso pomembni.

Projekt vodita Ulrich Hackenberg, šef raziskovanja in razvoja, ter novi glavni oblikovalec Marc Lichte. Slišati je, da naj bi bila oblika Q7 preprosto preveč agresivna, kar bi lahko odbila mnoge kupce tega SUV-ja, zato naj bi vse skupaj nekako ublažili in prednost dali bolj konzervativni obliki. Audi Q7, ki se gradi na platformi MLB in zaradi katere bo shujšal za več kot 360 kilogramov, bo svojo premiero doživel predvidoma prihodnje leto v Ženevi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija