Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
V Sočiju nočna dirka?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.02.2014 13:39

Bernie Ecclestone je predlagal, da bi bile v prihodnje tudi dirke v Sočiju organizirane pod reflektorji.

Artur Švarc

Čeprav so olimpijske igre v Sočiju že končane, pa tam z organiziranjem večjih dogodkov vendarle še niso končali. Jasno je namreč, da bomo imeli ljubitelji formule 1 v letošnji sezoni priložnost spremljati prvo VN Rusije. Sama steza sicer še ni povsem dokončana, a kot zagotavljajo organizatorji, jim do tega ne manjka več veliko. In glede na to, kako hitro je Rusom uspelo pripraviti infrastrukturo za olimpijske igre, se tudi za dirkališče ne gre bati.

Sicer pa je medtem za zelo zanimiv predlog poskrbel Bernie Ecclestone, ki se zadnje čase z dirko v Sočiju kot kaže zelo ukvarja. Britanec namreč meni, da bi bile lahko od 2015 naprej tam imeli nočne dirke: ''Mislim, da bi jim (Rusom, op. p.) bila ideja všeč. Ponoči so zaradi vseh teh luči vsi stadioni zelo barviti. To bi bila za dirko res fantastična kulisa. Če sem iskren, je bila sama okolica sicer zelo pusta. A vložili so veliko denarja in dogaja se veliko stvari, zaradi česar se prostor ves čas spreminja. ''

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija