VN San Marina – 1. Trening

Quartararo odprl vikend v Misanu
Quartararo odprl vikend v Misanu
13.09.2019 12:55 Artur Švarc

Mladi Francoz še enkrat več dokazuje, da ima v sebi izjemen talent.

Quartararo je bil najhitrejši že na obeh testnih dnev Misanu, na koncu prvega treninga pa je bil 38 stotink pred Marquezom. Krog je sicer odpeljal na svežih gumah, a je bil tudi pred tem večino časa prvega treninga na vrhu.

Na začetku treninga sta se na vrhu menjavala z Marquezom, prvi del pa je Quartararo zaključil z 1:33.516, Marquez pa z 1:33.575. Tretji čas je imel z desetinko zaostanka Vinales, ostali pa so zaostajali že nekaj desetink več.

V drugi polovici je Marquez prišel Quartararoju na vsega 13 tisočink zaostanka. Potem je za zadnji poskus kot rečeno Francoz obul par novih medium gum in odpeljal 1:33.153, v naslednjem poskusu pa je skoraj padel v desnem ovinku.

Sledita Marquez in Vinales, Pirro kot četrti pa je najboljši Ducati. Sledita brata Espargaro, Alex z Aprilo pred Polom s KTM-om na šestem mestu. Sedmi je bil Morbidelli, deveti Rossi, med njiju se je vrinil Petrucci z Ducatijem. Deseti je bil Rabat, mesto pred Dovijem, je pa tudi padel v petem ovinku. Po tleh sta šla tudi Andrea Iannone in Jack Miller, oba v osmem ovinku.

Lorenzo, ki še vedno čuti bolečine, je bil 21. z dvema sekundama zaostanka.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija