Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Horner: Mercedes je zanesljiv, in kaj potem?
Za testiranja ne dobiš nobene trofeje
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.02.2014 09:02

Šef ekipe Red Bull Christian Horner je navdušen nad trenutno formo Mercedesa, vendar pa le-te ne želi pretirano vrednotiti.

Artur Švarc

"Mercedes je opravil sijajno delo. Trenutno bi lahko rekli, da izgledajo kot favoriti," tako Horner. "Mercedes je odpeljal veliko testnih kilometrov in je pri tem zelo zanesljiv. Če bi bila že jutri prva dirka, pote, bi bili v zelo dobrem izhodišču, toda na srečo, jutri ni nobene dirke." Britanec ne želi pripisovati prevelike pomembnosti trenutni formi konkurence. "Za testiranja ne dobiš nobene trofeje. Gre za to, da opraviš domačo nalogo, razumeš dirkalnik in da odpraviš težave."

Red Bull se že od začetka bori z različnimi težavami nove pogonske enote, toda Horner je prepričan, da bo renault obvladal svoje težave. "Svojih 47 zmag smo privozili z Renaultom, to pomeni, da vedo, kar počnejo. Ne verjamem, da so čez noč izgubili svoje sposobnosti."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija