Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Alonso se ne boji Mercedesa
To so samo testiranja
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.02.2014 09:01

Fernando Alonso je povedal, da se ne boji srebrnih puščic in v Melbournu vidi troboj med Ferrarijem, Red Bullom in Mercedesom.

Artur Švarc

Španec je v dveh dneh testiranj v Bahrajnu odpeljal 161 krogov oziroma 872 kilometrov. S časom kroga 1:36.516 je včeraj zasedel tretje mesto in je bil znova najboljši dirkač med tistimi, ki niso sedeli v dirkalniku, ki ga poganja Mercedesov agregat. "Mercedes brez dvoma kaže močno formo, vendar gre tukaj le za testiranja. Nihče ne ve, koliko goriva imajo v rezervoarju ali katere pnevmatike uporabljajo. V tem pogledu nisem zaskrbljen."

V Avstraliji ne računa le na Mercedes, temveč tudi na Red Bull. "Menim, da bodo do Melbourna odpravili svoje težave. Zato pri vrhu pričakujem Mercedes, Red Bull in tudi Ferrari. Priča bomo sijajnemu in tesnemu boju," tako Alonso. "Mi sicer še nismo tako dobri, kot bi si želeli na tej točki. Veliko je še tega, kar moramo odkriti in izboljšati, toda približujemo se točki, na kateri se dobro počutimo." Vendar pa v času svojega testa ni imel nobenih težav. "Tačas je najbolj pomembno, da odpelješ kar se da največ krogov, kajti nenehno odkriješ nove težave na dirkalniku. Skoraj vsaki krog se pojavi kakšna težava na elektronski strani. Tukaj ne govorimo o novih tehnologijah na mehanski strani, temveč o računalnikih, številkah in elektroniki."   

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija