Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Po Tesli tudi pri Zenvu nezadovoljni s preskusom v oddaji Top Gear
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.02.2014 12:05

Preteklo nedeljo je Jeremy Clarkson testiral Zenva ST1, a zadeve niso šle v pravo smer, saj je ob koncu testa avto zagorel.

Artur Švarc

Zakaj je do tega prišlo, si lahko ogledate v spodnjem posnetku. So pa Danci predstavili svoja stališča v zvezi s preskusom. Po njihovem mnenju je sklopka odpovedala zaradi več urnega ekstremnega driftanja s strani novinarjev Top Geara, požar pa je bil posledica okvare sistema za hlajenje, ki seveda ni zdržal več kot uro intenzivnega preskusa pri visokih hitrostih in več kot 50 litrov porabljenega goriva. Prav tako niso zadovoljni s časom, ki ga je dosegel The Stig. Po njihovem mnenju dosežen čas ni realen, saj naj bi preskus opravljali v času, ko so Otok zajele močne padavine in nizke temperature. Veliko vode na stezi je imelo za posledico slab oprijem Zenvovih gum (345/30 ZR20).

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija