Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Sam se je pogajal z Williamsom
Felipe Massa
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.02.2014 10:30

Felipe Massa je sam vodil prva poganjanja z ekipo Williams, brez da bi o tem bil obveščen njegov menedžer.

Artur Švarc

Brazilec je po osmih letih službovanja pri Ferrariju zamenjal sredino in se odpravil v tabor ekipe Williams, kjer bo poskušal pomagati, da se Britanci znova vrnejo na stara pota uspeha. Kot je Massa sedaj izdal, je prvi stik z Williamsom potekal brez njegovega menedžerja Nicolasa Todta.

Odločilna pri tem je bila okoliščina, ker je Todt tudi menedžer Pastorja Maldonada, ki je zapuščal ekipo Williams. Kot je znano, je Venezuelec skupaj s sponzorjem PDVSA odkorakal v tabor ekipe Lotus. "Williams je želel neposreden pogovor z menoj, ker je bil Nicolas že zaposlen z odhodom Maldonada, ki ni želel več ostati v ekipi," poudari Massa.

Pogovori med Brazilcem in novim delodajalcem so se pričeli v okviru dirkaškega konca tedna na Japonskem in čeprav so hitro dosegli dogovor, je trajalo mesec dni do uradne objave pogodbe. "Vse je bilo odvisno od slovesa Maldonada in zaradi tega je trajalo nekoliko dlje," še pojasni Massa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija