Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Jan Medved se vrača
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.03.2019 21:11

Nekdanji dirkač razreda N3 in mladinski prvak v reliju se po nekaj letih premora letos vrača v domače reli prvenstvo. S sovoznikom Lucijanom Vovkom bosta na vseh sedmih relijih slovenskega prvenstva nastopala v razredu R2 s Peugeotom 208 in glavnim sponzorjem Bar2000 Supreme.

Artur Švarc

Na tiskovni konferenci v Avtohiši Vič je Jan danes predstavil nov dirkalnik in svojo ekipo ter pojasnil: “Vedno sem sanjal o celotni dirkaški sezoni s konkurenčnim avtomobilom in letos se mi te sanje uresničujejo.  Konkurenca v razredu R2 je izredna saj pričakujemo do deset dirkalnikov v prvenstvu, med vozniki pa kot kaže tudi Humarja in Novaka, tako da bo še zelo pestro. Vsekakor je to idealni razred za dirkanje v Sloveniji, saj so avtomobili R2 že pravi dirkalniki s sekvenčnim menjalnikom in resnim podvozjem, z zvokom in zmogljivostmi pa zanimivi tudi za gledalce. Obenem je vse skupaj v še v obvladljivih stroških, ki na sezono znesejo trideset do štirideset tisočakov.”

Jan cilja na prva tri mesta v razredu R2, pri tem pa mu bo pomagal sovoznik Lucijan, ki si je izkušnje nabiral z Borutom Bratino, Vsekakor bo ta posadka in tudi avtomobil dobra popestritev bližajočega se slovenskega prvenstva, ki se začne 26.aprila z relijem Vipavska dolina. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija