Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Najboljši slovenski Citroenov trgovec je Avtocenter Jerovšek iz Grosupljega
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.02.2014 14:08

Na mednarodni konvenciji, 5. februarja so bile podeljene nagrade za leto 2014 Citroen, La passion du client.

Artur Švarc

Nagrajenim koncesionarjem iz 26 držav je na odru pred njihovimi tekmeci nagrade izročil Frédéric Banzet, generalni direktor te francoske znamke. Med nagrajenci je bil tudi predstavnik Slovenije in sicer Anton Jerovšek  iz podjetja Avtocenter Jerovšek iz Grosuplja, ki se že od davnega leta 1972 ukvarja s prodajo in servisiranjem Citroenovih vozil.

"Bodite ponosni na to trofejo, saj ste vzor, ki mu velja slediti, kar dokazujejo tudi vaši rezultati. Računam na vas, da boste te občutke s ponosom delili s svojimi ekipami, ki si vsakodnevno prizadevajo strankam posredovati točne in ustrezne odgovore. Na vas pa računam tudi, da si boste še naprej prizadevali svojo stopnjo kakovosti povzdigniti še na višjo raven in da boste to strast do kupca ("Passion du Client") znali iz leta v leto prenesti na svoje kolege," je ob izročitvi trofej povedal Frédéric Banzet. 

Nagrade "Citroen, la passion du client" se vsako leto podeljujejo najbolj uspešnim prodajnim mestom na področju kakovosti storitev. Med kriterije izbire prištevamo: odstotek priporočil, delež vzpostavljenih stikov s strankami po predaji novega vozila in po zaključku delovnih postopkov v servisnih delavnicah ter prodajno uspešnost.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija