Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Hitrost okrevanja ni bistvena
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.02.2014 15:31

Potem, ko so se v javnosti pojavljala ugibanja v zvezi z zdravjem Michaela Schumacherja, ki je že skoraj 2 meseca v umetni komi, se je njegova družina odločila, da objavi sporočilo za javnost.

Artur Švarc

V njem pa je Schumacherjeva družina je javnost znova prosila za potrpežljivost, saj gre pri prebujanju iz umetne kome za dolgotrajen postopek:

''Michaelova družina se želi znova iskreno zahvaliti za nenehno naklonjenost, ki prihaja s celega sveta. Lepe želje, ki jih prejmejo pomagajo družini in prepričani smo, da pomagajo tudi Michaelu, ki je še vedno v procesu prebujanja iz kome. Kot je v takšnih situacijah navada, ni noben dan enak prejšnjemu. Družina se tako zahvaljuje za razumevanje želje, da se zdravniški detajli, zaradi Michaelove zasebnosti, ne delijo z javnostjo. Kot je bilo zagotovljeno na začetku, pa bomo še naprej posredovali vsako novo pomembno informacijo glede Michaelovega zdravstvenega stanja. Zavedamo se, da lahko proces zbujanja traja dolgo. Družina še naprej močno verjame v Michaelovo okrevanje in polaga vse svoje upanje v zdravnike, sestre ter zdravniško pomožno ekipo. Ni pomembna sama hitrost okrevanja, temveč, da poteka Michaelov proces zdravljenja v nenehnem ter kontroliranem načinu.''

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija