Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Novi Novomeščan
Predpremiera: Renault Twingo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.02.2014 10:11

Pri Renaultu so uradno predstavili tretjo generacijo Twinga, ki bo še naprej prihajal s tekočih trakov v našem Novem mestu.

Artur Švarc

Reanultovci so avto zasnovali na praznem listu papirja, navdih pa vleče iz prve generacije Twinga in legendarne Renaultove Petke, kar je še posebej očitno na zadnji šipi in visokih bokih. Sprednji del je športen in igriv, ima krožno postavljene dnevne LED luči, kljuke zadnjih vrat so skrite.

Twingo bo na voljo v štirih osnovnih in žiivh barvah, svetlo modri, beli, rdeči in zeleni, kupci pa bodo lahko avto nadgrajevali po svojem okusu, vključno z vzvratnimi ogledali in nalepkami. Notranjosti Renault pred Ženevo ne bo razkril, prav gotovo pa bo enako dinamična kot zunanjost in vsakodnevno uporabna. Tudi tehničnih podrobnosti še ni, ve pa se, da bodo motorji nameščeni zadaj in bodo poganjali zadnji kolesni par. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija