Italijanski tisk

Bo Lorenzo zasedel mesto Pedrose pri Hondi?
Bo Lorenzo zasedel mesto Pedrose pri Hondi?
05.06.2018 10:01 Peter Pirkovič

Da je partnerstva med Špancem in Ducatijem očitno bolj ali manj konec, navkljub zmagi v Mugellu, potrjuje tudi zelo glasne govorice, da naj bi Jorge Lorenzo v prihodnji sezoni lahko sedel za krmilo tovarniške Honde.

V včerajšnji izdaji La Gazzetta dello Sport Ranierijev članek namiguje na zanimiv scenarij, ki se utegne morda kmalu potrditi. 

»V Mugellu številni namigi kažejo, da so bile govorice o Lorenzovem prehodu nazaj k Yamahi (satelitsko moštvo) popoln medijski spin in prevara za vse,« piše novinar Paolo Ranieri. »Predvsem zato, da bi zakrili dejanski Lorenzov načrt, ki je podpis pogodbe s tovarniško ekipo Honde. Njegov moštveni kolega pa bi tako postal Marc Marquez. Znanstvena fantastika? Niti ne toliko," še dodaja.

Za zdaj obe strani molčijo in o tem ne dajejo izjav. Ne glede na dejstvo, da je Pedrosa vso svojo kariero vezan na Hondo, je bolj ali manj jasno, da se prihodnje leto zagotovo dokončno razhajajo. To so potrdili pred nekaj urami. Pika na i je bil katastrofalen konec tedna v Mugellu. A zdi se, da Španec morda le našel mesto v kateri drugi ekipi, saj zdi povsem nerealno, da bi Pedrosa pomahal v slovo kraljevskemu razredu motociklistov. Več bo znanega v prihodnjih tednih.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija