Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Huntova čelada iz leta 1978 naprodaj
Dražba
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.02.2014 09:31

V Veliki Britaniji bodo prodali izvirno čelado, ki jo je James Hunt nosil v svoji predzadnji sezoni kariere v formuli ena.

Artur Švarc

V nekaterih kinematografih še vedno predvajajo film Rush, ki opisuje dvoboj med Jamesom Huntom in Nikijem Laudo v sezoni 1976. Primerno temu se je sedaj pojavila izvirna čelada britanske dirkaške legende, ki naj bi dobila novega lastnika.

Na dražbi, ki jo organizira Silverstone Auctions, bo konec februarja na razpolago tudi čelada, ki jo je James Hunt nosil leta 1978, v svoji predzadnji sezoni formule ena, ko je vozil za ekipo McLaren. Črna čelada z barvnimi (rdeča, modra, rumena) črtami in napisom James Hunt ter s sponzorskimi nalepkami Marlboro, Texaco in Goodyear, je v odličnem stanju in bo prvič po 20 letih ponujena za prodajo. Primerek, ki bo zanimal vsakega pristaša legendarnega britanskega dirkača.

Organizatorji dražbe pričakujejo znesek med 21.780 in 30.250 evrov. Če želite sodelovati na dražbi, tukaj je povezava: HUNT.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija