Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Suzuki želi Lorenza
Prestopi
Suzuki želi Lorenza
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.04.2018 20:18

Pri Suzukiju menda razmišljajo, da bi prihodnje leto ob Rinsu zaposlili trkratnega svetovnega prvaka Lorenza.

Artur Švarc

Medtem, ko je Alex Rins praktično že gotova jed za 2019, pa so Japonci izgubili potrpljenje z Iannonejem in iščejo zamenjavo za Italijana.

Iannone od prihoda k Suzukiju 2017 ni pokazal praktično ničesar in je sezono končal na 13. mestu, njegov moštveni kolega Rins pa je redno pred  njim, nenazadnje je tudi v Argentini poskrbel za prve stopničke za Suzuki po 2016.

Mnogi menijo, da je GSX-RR precej bolj primeren motocikel za mehki slog vožnje Lorenza kot Ducati. Po težavni lanski sezoni se Lorenzo tudi letos še ni prebudil z aktualno generacijo Desmosedicija in ima iz prvih dveh dirk eno samo točko. V primerjavi z Dovijevimi rezultati, ko je zmagal že na prvi dirki v Katarju, Španec nima najbolj prepričljivih kart za pogajanja pri Ducatiju za 2019, sploh pa ne za 12 milijonov evrov letno.

Naslednjih nekaj dirk bo za Lorenza odločilnih, ali bo uspel najti formo ali pa lahko počasi pozabi na Ducatija. Prav tako nimajo neke alternative niti pri Suzukiju in bodo skušali prepričati 30-letnega Lorenza, da prestopi v njihov tabor.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija