Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Red Bull bo vrnil udarec
Toto Wolff
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.02.2014 12:47

Športni šef ekipe Mercedes Toto Wolff je prepričan, da bo Red Bull tudi letos predstavljal merilo za vse ostale ekipe.

Artur Švarc

"Trenutno kaže na to, kot da smo v prednosti, toda to se lahko hitro spremeni," je po testu v Jerezu opozarjal Niki Lauda. Tudi športni šef ekipe Toto Wolff ne želi ničesar slišati o vlogi favorita in še naprej računa na Red Bull. "Prepričan sem, da se bo Red Bull vrnil močan, pri čem se nadejam, da bodo manj močni kot prej." Ne glede na polom prvih testiranj ima Red Bull tri odločilne prednosti. "S sebastianom Vettlom imajo izjemnega voznika. Poleg tega so v zadnjih letih zbrali ekipo ljudi, ki odlično sodeluje in ne nazadnje imajo zahvaljujoč podjetju Red Bull tudi potrebne finančne vire."  

Vendar se je nazadnje v Jerezu izkazal Renault kot šibka točka dirkalnika RB10, medtem ko je pogonska enota Mercedes delovala kot švicarska ura. To ni ušlo tudi Stefanu Domenicaliju, šefu ekipe Ferrari. "Kar se tiče zanesljivosti, je Mercedes brez dvoma opravil perfekten start v sezono. Tudi ekipe, ki uporabljajo njihove pogonske enote so opravile veliko krogov," tako Italijan.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija