Rossi

Marquezov poskus opravičila le PR
Marquezov poskus opravičila le PR
10.04.2018 15:07 Artur Švarc

Valentino Rossi meni, da je poskus Marca Marqueza po dirki, da se opraviči, le šala in narejen za medije.

Svetovni prvak se je takoj po trčenju in Rossijevem padcu z roko opravičil, potem pa šel še do Yamahine garaže, da bi se z Rossijem pogovoril, kjer je naletel na Uccia Saluccija, Rossijevo desno roko.

O poskusu Marquezovega obiska, je Rossi dejal: “Šala. PR. Kot prvo nima jajc, da bi prišel do mene sam, pač pa ima vedno s sabo menedžerja in Hondine mehanike, pred kamerami seveda. To je pomembno zanj, za druge mu ni mar. Nočem govoriti z njim, saj vem, da tega, kar bo govoril, ne misli iskreno.”

Na vprašanje, če bi sprejel Marquezovo opravičilo, če bi se srečala, je Rossi dejal: “Ne, ne bo se srečal z mano. Upam, da je dovolj pameten, da tega ne bo storil.”

Šef Honde Alberto Puig, ki je bil pred Yamahino garažo skupaj z Marquezom, je povedal, da je to bila Marcova ideja.

“Prva stvar, ki jo je naredil, ko je zapeljal v bokse, je bila želja po opravičilu. Marc se je sam odločil, da to stori. To pove veliko o človeku. Šli smo tja in seveda niso bili srečni in so želeli, da odidemo – kar seveda razumem, ko se ti to zgodi, nisi srečen. A še enkrat, to je dirkanje, kaj lahko še storimo? Šel se je opravičit, žal nam je, a če se druga stran ne želi pogovoriti, ne moremo storiti ničesar več.”

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija