Dirkači

Crutchlow okaral novinarje
Crutchlow okaral novinarje
09.04.2018 10:37 Peter Košenina motogp.com

Cal Crutchlow je bil na novinarski konferenci po dirki v Argentini neizprosen do novinarjev, ki se je niso udeležili, ker so raje »iskali naslove pri drugih dirkačih«.

Po vsaki dirki prvi trije dirkači pridejo v medijsko središče na dirkališču in odgovarjajo na vprašanja tam zbranih novinarjev. V Argentini ni bilo nič drugače, pred novinarje pa so stopili Cal Crutchlow, Johann Zarco in Alex Rins, v primerjavi z Marcom Marquezom in Valentinom Rossijev vsi za medije manj zanimivi dirkači. »Kje so vsi novinarji?,« je najprej vprašal. »Sam vidim to kot pomanjkanje spoštovanja do tega, kar smo storili na dirkališču. Če iščejo naslove drugje, naj jih povem, da je naslov tukaj – trije dirkači na stopničkah, ki so veliko tvegali, da so prišli do rezultata zase in za svoja moštva. Zdi se mi zelo nespoštljivo. Novinarjem, ki se jim ne ljubi priti na novinarsko konferenco po zmagi, do konca sezone ni treba hoditi na moje pogovore z mediji,« je bil strog Britanec.

Današnjih naslovnice športnih časopisov ne krasijo fotografije Crutchlowa, Zarca in Rinsa, pač pa Marqueza in Rossija, ki sta bila včeraj spet vpletena v spopad na stezi in izven nje. Da se bodo strasti pomirile in bodo tudi drugi dirkači deležni pozornosti, ki si jo zaslužijo, bo trajalo še zelo dolgo.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija