Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zakopala bojno sekiro
Paul Di Resta in Anthony Hamilton
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.02.2014 12:21

Paul Di Resta in Anthony Hamilton sta uspela spor zgladiti zunaj sodišča.

Artur Švarc

Decembra lani je v javnost prišla novica, da je Di Resta svojemu menedžerju očital poskus goljufije (Anthony Hamilton naj bi za nakup pravic Force Indie od Paula Di Reste zahteval milijon evrov preveč), zaradi česar je bil slednji na koncu tudi odpuščen. Temu pa je nato sledila pričakovana reakcija, saj je Hamilton trdil, da je bil odpuščen neupravičeno, zaradi česar se je spor selil na sodišče. Tam pa, sodeč po zadnjih informacijah, Anthonyju Hamiltonu svojih obtožb ni uspelo dokazati, zaradi česar sta zgoraj omenjena spor raje zgladila izven sodne dvorane.

''Vesel sem, da sva uspela zgladiti spor,'' je bil kratek oče Lewisa Hamiltona. Zadovoljstvo pa je seveda delil tudi njegov nekdanji varovanec, Paul Di Resta: ''Za mano je težko leto in zadovoljen sem, da je zadeva za mano. S tem se lahko posvetim dirkanju. Veselim pa se tudi serije DTM z Mercedesom ter nadaljnje prihodnosti.''

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija