Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Bodo Oplovci v Nemčiji izdelovali Holdne?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.02.2014 08:54

Iz Opla sporočajo, da so z delavci v nemških tovarnah podpisali nov kolektivni dogovor, v kateremu je med drugim zapisano, da jim do leta 2018 garantira delo.

Artur Švarc

Tovarna v Bochumu je na poti dokončne likvidacije, medtem ko v igri ostajajo še tri tovarne, in s tem upanje, da Opel, po 14 letih rdečih številk, vendarle postane dobičkonosen v Evropi. Tovarna v Eisenachu bo še naprej sestavljala Corse in Adame, v Kaiserslauternu bodo tudi v prihodnje skrbeli za izdelavo komponent in motorjev, medtem ko bodo tovarni v Russelsheimu dodelili nov model, kar prejšnji mesec potrdila tudi šefica GM-a, Mary Barra. Viri blizu tovarne pravijo, da ta novi avto ne bo Opel oziroma ne bo nosil Oplovega znaka, zato bi to lahko bil Holden, kar bi lahko bilo logično, glede na to, da v Avstraliji zapirajo svojo tovarno. Pravi odgovor bo znan v prihodnjih mesecih. V vseh treh omenjenih tovarnah je trenutno zaposlenih 7150 delavcev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija