Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prirejeni rezultati za avto leta so odnesli prvega moža ADAC-a
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.02.2014 19:45

Peter Meyer je druga žrtve afere, ki jo je sredi prejšnjega meseca sprožil Michael Ramstetter, ob priznanju, da je umetno podesetiril glasove Volkswagen Golfu. A ni edini. Na dan prihajajo tudi druge bizarnosti, ki so se dogajale znotraj tega največjega avtomobilskega kluba.

Artur Švarc

Po tistem, ko je že odstopil glavni krivec za nastale razmere, je danes kot predsednik kluba, ki šteje 19 milijonov članov, odstopil Peter Meyer. Podobno je storila tudi neimenovana visoka predstavnica tega kluba, katere sin naj bi se na počitnice v Egipt odpeljal kar z Adacovim letalom, namenjenim nujnim prevozom bolnikov. A ta primer ni bil osamljen. S strani mnogih uslužbencev tega kluba, naj bi bil zlorabljen tudi helikopter za prevoz poškodovancev, saj naj bi ta izbrance vozil na najrazličnejše prireditve. No, to je zdaj le nekaj nečednosti, ki so jih počeli uslužbenci ADAC-a, a zdi se, da bo na površje prišlo še kar nekaj nepravilnosti, kar bo še bolj omajalo ugled tega avtomobilskega kluba. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija