Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Massa je sijajen motivator
Claire Williams
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.02.2014 13:13

Namestnica šefa ekipe Claire Williams je po prvih testiranjih letošnje sezone zadovoljna z nastopom moštva in najde le pohvalne besede na račun Felipeja Masse.

Artur Švarc

Pri Williamsu so si po prvih testiranjih v Jerezu oddahnili. Felipe Massa je dosegel drugi najboljši čas, poleg tega se ekipa ni ubadala s tehničnimi težavami in v odpeljanih krogih so med vsemi ekipami dosegli četrto mesto. Claire Williams je z uvodnim delom priprav na sezono zadovoljna, vendar ostaja previdna.  

"To je bil šele prvi test in na podlagi novega pravilnika je to za vse nas zelo težavno leto. V Jerezu smo imeli dober test, kar je za ekipo sijajno, to nam daje pravi zagon. Vendar pa je pred nami, kar vedo vsi, zelo dolga sezona." Medtem ko se je Renault ubadal z velikimi težavami, so lahko ekipe s pogonskimi enotami Mercedesa odpeljale veliko kilometrov, kar je Williams sprejel z odobravanjem. "Mercedes je fantastičen partner, v zadnjih šestih mesecih smo pri razvoju odlično sodelovali", poudarja Williamsova.  

Britanka je še posebej navdušena na Felipejem Masso, ki se je že dobro vživel v ekipo. "Felipe je sijajen možakar. Je zelo ljubezniv in verjamem, da je to zanj novi izziv, kar nas vse skupaj veseli. Kar je pa najbolj razveseljujoče, da je tudi veliki motivator."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija