Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Quesnel novi šef ekipe Lotus?
Whitmarsh očitno ni več v načrtu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.02.2014 10:59

Odkar je Eric Boullier odšel k McLarnu, so mnogi pri Lotusu videli Martina Whitmarsha kot njegovega naslednika, toda očitno naj bi sedaj novi šef ekipe postal Olivier Quesnel.

Artur Švarc

Ali bo nekdanji WRC šef Citroena in Peugeota Olivier Quesnel postal novi šef ekipe Lotusa? Kot poroča francoski časnik L'Equipe, naj bi imel Francoz najboljše možnosti za ta položaj. Potem ko je bil v preteklih dneh omenjen Martin Whitmarsh, naj bi sedaj pogajanja zaradi dogovora s potencialnim sponzorjem splavala po vodi. Whitmarsh bi dobil to mesto le v primeru, če bi bilo sklenjeno sponzorstvo s Sonyem .

Po navedbah medijev je lastnik ekipe Gerard Lopez že potrdil, da Quesnel tudi uradno kandidira za ta položaj, vendar se ekipa osredotoča tudi na druge kandidate.  Quesnel, ki ima dobre vezi s predsednikom FIA Jeanom Todtom, bi lahko imel prednost tudi zaradi dejstva, ker je Todtov sin Nicolas menedžer Pastorja Maldonada.

Lopez in Quesnel naj bi se celo že sestala in dogovorila o detajlih pogodbe, vendar se ekipi Lotus zaradi starosti in pomanjkanja izkušenj Francoza v formuli ena ne mudi s podpisom pogodbe.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija