Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Neizprosen šport
Heikki Kovalainen
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.02.2014 17:45

Je Heikki Kovalainen ostal brez stalnega sedeža pri Caterhamu zaradi slabših predstav na zadnjih dveh dirkah?

Artur Švarc

Ko je Kovalainen ob koncu lanske sezone zamenjal poškodovanega Raikkonena, si najbrž ni mislil, da se mu bo ta poteza na koncu celo maščevala. Finskemu dirkaču se namreč takrat na nobeni izmed dveh dirk ni uspelo uvrstiti med dobitnike točk, kar pa je kot kaže pustilo slabši vtis tudi pri Caterhamu – Kovalainen je bil namreč pred tem rezervni dirkač za moštvo iz Leafielda – saj so se v moštvu za sezono 2014 odločili za Kamuija Kobayashija ter Marcusa Ericssona.

''Lagali bi, če bi dejali, da to ni odigralo nobene vloge. Šlo je za mnogo stvari, tako kot pri vsaki odločitvi, so bile dobre in slabe stvari. Vprašal sem tudi člane moštva – eni so bili za Heikkija, eni za Kamuija, sam pa sem se nato moral odločiti. Treba je iti naprej. Če želimo biti uspešni, je potrebno biti tudi malo hladen,'' pa je povedal šef moštva Caterham, Tony Fernandes.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija