Rossi ni ostal dolžen Pedrosi za obtožbe
Rossi ni ostal dolžen Pedrosi za obtožbe
25.09.2017 10:37 Peter Pirkovič

Včerašnja dirka v Aragoniji je prinesla tudi nekaj ostrih besed na račun Valentina Rossija, saj naj bi ta nespametno oviral Danija Pedroso.

Slednji je menil, da je njegov tekmec pretiraval pri branjenju položaja. "Na ciljni ravnini je delal zelo čudne manevre. Pri 300 km/h me je zaprl in mi ni pustil dovolj prostora. A sem vseeno našel način, da sem ga prehitel in potem nadaljeval do stopničk," je dejal Španec, ki je priznal, da je možnosti za zmago izgubil že na začetku. "Zaradi izbire gum medium sem moral biti bolj previden. Sicer pa sem zadovoljen, bil sem konkurenčen celoten konec tedna, z Marcom pa sva imela dobro dirko."

A Rossi mu je hitro vrnil žogico in ga postavil na realna tla. »Če je Dani besen zaradi tega, potem naj dirka sam na stezi in bo lahko prehiteval kjerkoli bo želel. Kaj bi na takšne obtožbe povedali dirkači Moto3 ali v F1? To je dirkanje. Takšnih situacij je bilo v preteklosti že nešteto,« pove Italijan, ki je z dvojnim zlomom noge, vseeno prišel na dirko in osvojil peto mesto.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija