Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Michael Schumacher žrtev nečednih šal
Neokusne objave smrti na twitterju
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.02.2014 14:28

Družina Michaela Schumacherja mora v teh dneh prenašati veliko neokusnih zadev. Po vprašljivi satiri v magazinu Titanic, so se sedaj na twitterju pojavila obvestila o njegovi smrti.

Artur Švarc

Cena, ki jo te dni plačuje družina Michaela Schumacherja je ogromna. Poročanja o procesu zdravljenja segajo daleč preko sprejemljivega okusa. O satiri magazina Titanic smo že poročali in o tem ne želimo več izgubljati besed. Še huje kot v tiskanih medijih pa je v spletu. Predvsem v družabnih omrežjih, ki nudijo prostor za najbolj divje govorice. Kot ta, ki je včeraj poskrbela za razburjenje v svetu formule ena. Na twitterju so se namreč pojavile številne vesti o smrti Michaela Schumacherja in izrečena sožalja.

Bolnišnica v Grenoblu, kjer tačas iz umetne kome prebujajo rekorderja v naslovih prvaka formule ena, je takoj reagirala in zanikala navedbe na družabnih omrežjih. Kajti včeraj pozno popoldan so se namreč pred to zdravstveno ustanovo pojavili številni novinarji, med njimi tudi pet televizijskih ekip. Predstavnik klinike je zbranim novinarjem povedal, da je nekdanji voznik ekip Ferrari in Mercedes še vedno živ.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija