Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Krstna vožnja za E22
Lotus v Jerezu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.02.2014 13:25

12 dni prej, kot je bilo sprva načrtovano, je svoje prve kilometre dočakal tudi Lotusov dirkalnik za sezono 2014.

Artur Švarc

Potem, ko so moštva formule ena prejšnji teden sodelovala na predsezonskih testiranjih v Jerezu, so bili pri Lotusu edini, ki so se odločili le-to izpustiti. Njihov namen je bil namreč letošnji dirkalnik, E22, formalno predstaviti šele 19. februarja, ko bo na sporedu drugo predsezonsko testiranje, v Bahrajnu. Kot kaže pa je vodstvo Lotusa – najverjetneje zaradi slabe predstave moštev z Renaultovimi motorji – prišlo do zaključka, da je vsak kilometer izjemno dragocen.

Moštvo Lotus se je tako odločilo, da bo izkoristilo pravico opravljanja dvodnevne promocijske vožnje, ki dovoljuje največ 200 (100 za vsak dan) kilometrov vožnje. O njihovih rezultatih seveda ne moremo poročati, lahko pa potrdimo, da danes dirkalnik preizkuša Pastor Maldonado, ki je pred vožnjo na Twitterju objavil: ''Kočno znova delo na stezi, danes načrtovano še snemanje v Jerezu. Komaj čakam na vožnjo z novim E22.''

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija