Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Če poslušate slovenski pop ali narodnjake, ta avto ni za vas
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.02.2014 10:15

Tako se glasi še eden v nizu avtomobilskih oglasov, s katerimi prodajalci želijo izstopati.

Artur Švarc

Nek možakar prodaja Nissan Patrola starejšega letnika in da bi opozoril nase, je uporabil malce svojih pesniških sposobnosti, da oglas velja preveriti. Med drugim je zapisal, da ne pozna števila lastnikov pred mnjim. Avto je kupil leta 2006 v dosti slabšem stanju, kot je sedaj. Prejšnji lastnik ga je uporabljal za prevoz motorke in kozje krme, to je vse, kar mu je uspelo izvedeti, ker je reveža vzela Matilda. Sam je iz zanemarjenega reveža naredil skoraj popolno ekspedicijsko vozilo. 

Če nimate niti izvijača in še niste nikoli sami menjali olja v avtu, ta avto ni za vas.

Če offroadate samo po facebooku in forumih, ta avto ni za vas.

Če ste mevža, ki se neprestano pritožuje drugim nad svojim neuspešnim življenjem, ta avto ni za vas.

Če poslušate slovenski pop ali narodnjake, ta avto ni za vas.

Če se bojite umazati roke in hodite po svetu v karirastih oprijetih hlačah in belih adidaskah ali nosite bundo z obrobo kapuce iz umetnega krzna, ta avto ni za vas.

Ta avto je preživel alpske snežne zamete, libijske sipine, tunizijska slana jezera, maroške kamnite piste, mavretansko vročino, egiptovske tanke in ležeče policaje, sudanske tovornjakarje, etiopske trne, osle, črnce in carinsko upravo, sol Mrtvega morja in šest izraelskih mejnih kontrol. In veste kaj? VEDNO, ČISTO VEDNO ME JE PRIPELJAL NAZAJ DOMOV. Zato prosim za vsaj malo spoštovanja in ne kličite me samo zato, da me sprašujete, koliko nafte porabi in koliko stane registracija.

 

No, če vas zanima, potem je potreben klik na povezavo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija