Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Rosberg bo svetovni prvak
Bernie Ecclestone
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.02.2014 09:04

Bernie Ecclestone je tvegal z zgodnjo napovedjo letošnjega svetovnega prvaka. Stavi na Rosberga, saj ga je Mercedes v Jerezu navdušil. Dodaja pa še, da bo letos svojo prvo zmago slavila tudi ekipa Force India.

Artur Švarc

Nova sezona se še ni prav začela, pa prvi mož formule ena Bernie Ecclestone tvega z napovedjo letošnjega šampiona. "Pod novim pravilnikom se lahko vse zgodi, zaradi tega ne želim veliko špekulirati, kaj se lahko pripeti v letošnji sezoni," tako previdno Ecclestone.

Spričo forme Mercedesa na testiranjih v Jerezu – srebrne puščice so odpeljale največ krogov od vseh -, nemški ekipi vsekakor pripisuje dobre možnosti. "Tako kot so stvari potekale v Jerezu, kaže na to, da je Mercedes najbolje pripravljen, da z Rosbergom osvoji naslov prvaka," tako 83-letnik.

Vendar pa Ecclestone ne pripisuje dobre možnosti le Mercedesu, tudi ekipa Force India bi lahko presenetila. "Zakaj le stopničke? Zelo rad bi videl, da zmagajo na dirki in prepričan sem, da jim to lahko uspe. Sicer ne bodo tako močni kot Mercedes, toda kot ekipa, ki uporablja njihove motorje, bi lahko Force India lepo napredovala."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija