Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Dobro da nisem šel k Red Bullu
Jean-Eric Vergne
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.02.2014 08:56

V zimskem času se je Jean-Eric Vergne zavedal, kakšne prednosti ima, da ni bil on tisti izbranec, ki bo v Red Bullu dirkal ob Sebastianu Vettlu.

Artur Švarc

Francoz se nerad ozira nazaj na trenutek, ko je izvedel, da je Daniel Ricciardo tisti, ki je napredoval v prvo ekipo rdečih bikov. "Takrat sem menil, da imam možnost. Ne vem, ali naj še enkrat obnovim vso to zadevo, toda zame je bil to zelo težak trenutek. Na to sem gledal kot smolo in izgubo, toda če je nekaj slabega, potem je okrog nekoga vse slabo."

V zimskem času si je vzel čas, da se pogleda v ogledalo. Pri tem je prišel do zanimive ugotovitve. "Postalo mi je jasno, da je bilo zame pravzaprav dobro, da nisem odšel k Red Bullu. Vesel sem, da sem tukaj in kot voznika me je naredilo močnejšega, kajti če primerjam lansko leto z letošnjim, potem sem bil takrat v glavi dokaj šibak," tako Vergne.

Sicer bi prestop v prvo ekipo zanj predstavljal kot zmago, vendar pa tam verjetno ne bi opravil vsega dela, ki ga je opravil v času zimskega premora. "Bilo bi hudo presenečenje, ko bi se boril proti Sebastianu." Toro Rosso bi lahko zanj predstavljal tudi končno postajo v formuli ena. "V ekipi Toro Rosso vidim veliki potencial. Če sem odkrit, sem izjemno vesel, da sem lahko letos v ekipi. Menim, da sem s Toro Rossom v dobrem položaju in tudi sami imajo dobre načrte."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija