Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ali bo Prodromou ostal pri Red Bullu?
McLaren brez komentarja
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
05.02.2014 13:47

Sodeč po govoricah naj bi Peter Prodromou želel ostati pri Red Bullu – kaj je na tem?

Artur Švarc

Na Otoku imajo kuharji govoric novi recept. Med ekipama McLaren in Red Bull naj bi se pošteno iskrilo, govora je celo o sodnem sporu. Razlogu je ime Peter Prodromou. Šef oddelka aerodinamike ekipe Red Bull, ki je v lanskem letu podpisal pogodbo z McLarnom, naj bi si sedaj premislil.

Pri tem je McLarnov šef aerodinamike Marcin Budkowski svoje mesto že zapustil, kar je v okviru testiranj v Jerezu potrdil tudi tiskovni predstavnik McLarna. Prodromou je bil do konca leta 2013 šef oddelka aerodinamike pri Red Bullu in če govorice držijo, bi želel Britanec tudi v bodoče delati pri aktualnih svetovnih prvakih. Na vprašanje kolegov iz Motorsport-Magazin.com, je tiskovna predstavnica ekipe McLaren pojasnila: "O tem ne želimo govoriti."

To bi bila zares prava bomba, če bi si Prodromou zares premislil in želel ostati pri Red Bullu. Sicer je Britanec z McLarnom podpisal pogodbo, toda vemo kako je s pogodbami v formuli ena. Nič ni nemogoče. Red Bull je nenehno zatrjeval, da svojega strokovnjaka ne bodo kar tako pustili iz rok in da McLaren teh govoric ne komentira, bi lahko prav tako v neki meri smatrali kot odgovor.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija