Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Skoraj 300 tisoč prodanih Fiest v Evropi
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
05.02.2014 09:24

Ford je v letu 2013, v Evropi prodal 293.663 Fiest, kar majhen priljubljeni model že drugo leto zapored uvršča na prvo mesto.

Artur Švarc

»Fiesta je privlačna in zabavna za vožnjo ter je 'zelenega vidika' prava izbira za voznike, ki posvečajo več pozornosti varčni vožnji, saj je na voljo v kombinaciji z nagrajenim 1.0 litrski EcoBoost motorjem,« je dejal Roelant de Waard, podpredsednik za trženje, prodajo in storitve pri Fordu Evropa. »V bogati ponudbi vsak voznik izbere sebi najljubšo: od dinamične do praktične Fieste ST, do zelo, po porabi goriva, skromne nove Fieste ECOnetic, izbira je res pestra!«

Kot zanimivost velja zapisati, da so kupci najraje izbirali v beli, črni in sivi barvi (Frozen White, Panther Black in Moondust Silver), v vsaki Fiesti je uporabljeno 1000 m električnih žic, Fiesto prodajajo v 62 državah po vsem svet, na dan pa v tovarni v Kolnu izdelajo kar 110 vozil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija