Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Formula ena bo najmanj štiri sekunde hitrejša
Adrian Sutil
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.02.2014 11:33

Nemec v službi Sauberja ni zaskrbljen nad doseženimi časi testiranj v Jerezu, saj računa s tem, da bodo ekipe tekom sezone opravile občutne napredke.

Artur Švarc

Najhitrejši čas prvih uradnih testiranj v Jerezu je dosegel novinec Kevin Magnussen v novem McLarnu. Najhitrejši krog je prevozil v času 1:23.276 minute in je bil tako več kot pet sekund počasnejši od Felipeja Masse, ki je pred letom dni v Jerezu dosegel najhitrejši čas kroga 1:17.879 minute.

Adrian Sutil pa se zaradi tega ne boji, da bo formula ena na podlagi novega pravilnika postala počasna in s tem dolgočasna. Preteklost je pokazala, da ko je prišlo do novega pravilnika, so se ekipe vsak mesec ali pa vsaj vsak drugi mesec izboljšale za sekundo. "Do konca sezone pričakujem, da bo formula ena hitrejša najmanj štiri sekunde. Prišlo bo do velikega koraka in potem bo, upajmo, formula ena znova dovolj hitra."   

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija